Getost- och pumpapaj à la Louise Johansson
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Butternutpumpa
  • 2 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 2 krm Salt Fint
  • 150 g Grönkål
  • 90 g Salladslök
  • 5 st Ägg
  • 1 dl Mellanmjölk
  • 3 dl Vispgrädde
  • 1 tsk Salt Fint
  • 3 krm Svartpeppar Malen
  • 120 g Getost, Chevre
  • 150 g Mat & Bak Smör
  • 3 dl Vetemjöl
  • 2 msk Vatten
  • 1 krm Salt Fint
  • 150 g Grönkål
  • 225 g Haricot Verts Fryst
  • 0.5 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 1 tsk Balsamvinäger
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.