Hemligheten med detta hamburgerbröd är att jag gör en fördeg på mjöl och mjölk som jag värmer upp till ca 65-70 grader, precis på samma sätt som en bottenredning till exempelvis en bechamel (vit sås) När stärkelse och en vätska binder samman under upphettning bildas ett gel av stärkelsen i mjölet
Mangogelé. Påskgult gelé. Blanda choklad och smält gelatin. Ta ½ dl av purén och blanda med gelatinet. Ta fram tårtan ur frysen och toppa med gelé samma dag som tårtan ska serveras
Regnet sköljer sen ned MSM till marken där det ansamlas i växter och hittas sen i bland annat kött, grönsaker, fisk, fågel, ägg, te, kaffe och mejeriprodukter
Låt det stå och svälla i ca 20 minuter så det bildar en gel. Men hej. så roligt att du tittar in här, blir på riktigt så glad över alla som gör ett besök på bloggen eller följer @fredagskakan på Instagram, lämnar söta kommentarer, gillar bilder och recepten
Add a bit of pink color gel if you like. 2 egg whites from large eggs1 dl sugar (200 g)125 g unsalted butter75 g fresh raspberriespink color gelDo this
Set aside until the mixture forms a gel, about 20 minutes or longer. 2) In a high speed blender, combine the chia gel with the cashews, oranges, lemon juice + zest, banana, ginger, turmeric and honey
Skölj bovetet igen, var noggrann med att få bort all gel som bildas under blötläggningen. Den här frukosten gjorde jag på semestern när jag ville ha lite variation från mina gröna morgonsmoothies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.