Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och värm till 37 grader (fingervarmt). Smula jästen i en bunke och tillsätt degspadet, rör tills jästen löst sig
Jag älskar goda spröda kakor med smak av vanilj och de här strassburgarna är precis en sån kaka. Jag har tidigare dragit mig lite för att göra just strassburgare eftersom jag har tyckt att det har varit svårt att få till en bra spritsbar deg (min har aldrig gått att spritsa förut utan varit som en hård klump som inte ens stålmannen skulle ha kunnat spritsa ut)
-)Jag ville göra en cupcake som är tilltalande nog att kunna bjuda gammelfarmor på men samtigt inte får en att sväva allt för långt från att äta hälsosamt
Första gången jag åt kroppkakor var hos barnens gammelfarmor och jag tyckte att det va så gott. Vi brukar inte ha kroppkakor på vårt julbord, men i år tänkte jag att jag skulle göra några, bara för att det är så gott
Härom dagen lagade vi gammelfarmors sommarpaj. Enkelt, snabbt och sanslöst gott. Åts varm på en picknick under en sommarkonsert i stadsträdgården (samt dagen efter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.