Mankan rätt lätt lessna på det. Men om man, som jag denna vecka, vill göra något med rabarber lite då och då, och har lite fullt i frysen så finns det hopp
Förvara i kylskåp. Tips på vad mankan göra med rabarber. Så nu har jag en kasse med massa rabarberstjälkar som måste göras vid, tärnas och frysas in för kommande kakbak och annat mankan göra med dem
Det fina med den är att den kan användas direkt i varma maträtter och behöver sedan bara ett uppkok. Men det är absolut inga problem att stilla min längtan då det kanske mest handlar om kryddsmakerna
Vid servering kan du, om du vill, toppa med lite grovriven parmesanost och hackad bladpersilja. Finhacka två gula lökar, bryn i olja tillsammans med en pressad vitlöksklyfta
Biffsmörgås med smältost, karamelliserad lök, champinjoner och jalapenosentrecote marinerad i soja, balsamvinäger, kött och grillkrydda samt svart vinbärsgeléett gott brödvitlökssmörcheddar dip Santa Maria på burksmörstekta champinjonerkaramelliserad rödlökjalapenostomatServera med ostgratinerade nachos, guacamole och grillad majskolv
Mankan ju för i ******** inte bli mätt på varma mackor. Mums, sedan står en morotskaka på köksbänken och blir sval, så att vi kan glasera den med färskost, vanilj och citron
I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Smula ner kakan i en mixer och mixa sönder med hjälp av kniven tills det bara är smulor. Visst, det gäller att vara snabb i och med att det torkar mycket snabbare än choklad så det går inte att sitta och vela när man ska välja vilket strössel man vill ha för då hinner det inte fastna utan ramlar bara av
Ikväll satte jag lite guldkantpå en av Sveriges vanligaste vardagsrätter, spagetti och köttfärssås. När Jamie Oliver var ny i TV-rutan sa han med väldigt bestämd röst att man inte ska skiva mozzarella, utan riva den
Tänk, ibland är manpå sådant där humör då ingenting utom choklad fungerar. Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.