Att tiden rusar på visar också att det i dagarna är hela fyraår sedan jag började blogga. Så fort jag börjar på ett inlägg ploppar det upp idéer för fyra inlägg till
Så fort det går för fyra härliga dagar att försvinna. Receptet som är Paolo Robertos är beräknat till fyra personer, men det skulle blir på tok för stora portioner tycker jag, men tillhör ni dem som hellre äter mer dessert än middag så kanske ni ska beräkna att receptet räcker till färre än vad jag har angett
I veckan gjorde jag en kantarellsås som verkligen blev kanongod och som jag som sagt svängde ihop på en vardagkväll (så ni förstår hur lätt och snabb den är)
Ät små munsbitar av allt tillsammans. Godaste förrätten, 1 bricka till fyra. Årets godaste förrätt. En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Nu är det nog årets sista jordgubbar som finns ute i butikerna och trädgårdslanden. Jag använde några av dyrgriparna till en riktigt klassisk jordgubbstårta
Jag har tidigare nämnt att jag går på en sockeravvänjning eller sockerdetox. De är goda tillsammans med olika typer av röror och aubergineröra är egentligen bara ett exempel av många
Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Vi får ju äta sill. Har f o m i år instiftat en egen kulinarisk utmaning. I år kände jag att det var tvunget att spegla lite av den nordisk trenden som råder och all inspiration jag hittills fått från t ex Noma och bara genom att läsa massor av mattidningar och härliga receptböcker som kommer på löpande band
En riktigt glad påsk önskar jag er alla, med denna minst sagt färgsprakande och vårigapåsktårtaMed smak av hallon, mjölkchoklad, grädde - och massvis av påskgodis - är detta en tårta som glatt välkomnas av de flesta
Det är alltid lika spännande att ta en titt på bloggens statistik i slutet av året. I nästa inlägg listar jag top 10 mest lästa personliga texter som jag skrivit under året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.