Förra året så bakade jag den godaste och saftigaste mjukapepparkakan jag någonsin gjort. Hela kakan får också en betydligt tydligare smak av pepparkaka och ihop med creamcheese frostingen är den helt underbar
Mjukpepparkaka är en riktig klassiker och doftar jul. Den är god som den är, men vill du lyxa till den lite så lägg på en härlig frosting och garnera med några lingon
Underbart god mjukpepparkakamed . Fyll en sprits medfrostingen och garnera din kaka med den. Hemligheten med att lyckas med sockerkakan är att vispa ägg och socker riktigt, riktigt pösigt
I år tog jag ut svängarna lite mer när jag gjorde tilltugg till ett glöggmingel och bakade en mjuk, glutenfri, pepparkaka som jag täckte med en frosting gjord på mögelost och cream cheese
Bland annat denna Mjukapepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Nu är det snart jul så nu börjas det så smått med lite julbak. Här kommer en glutenfri mjukpepparkaka som jag slängde ihop hos Kerstin då Anders är glutenallergiker och den blev riktigt bra
-) Lagom till adventsfikat bjuder jag här på en riktigt härlig mjukpepparkaka Det tog ett par försök men trägen vinner och till slut hittade jag en variant som passerade sambons kvalitetskontroll med högsta betyg
grillade jätteräkor, lamm och kyckling med grönsaker. Något jag verkligen gillar är mjukpepparkaka, något jag och min pappa ofta gjorde tillsammans när jag var liten
Blanda det rumsvarma smöret med färskosten samt flor- och vaniljsocker i en bunke. Vispa tills inga klumpar finns kvar och bre på den svala pepparkakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.