Attfyllapaprikor är både praktiskt och gott. En klassiker, en i en "grönare" tappning. Vill du äta ett vegetarisktalternativ är dettafantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Delapaprikorna på längden och skär bort kärnhus och skaft. Strimlasoltorkadetomater, smulafetaosten och blandaallttillsammans med hackadepumpafrön och crème fraiche
När allt är färdigt blanda i en hackadmozarella och ett par dl riven ost (jaganvändeparmesan) och lite oliver (hadezetasgrönavitlöksfyllda)Lägg i fyllning i bröd
ris sallad Ugn. Paprikan som blir över sparas till topping. Servera med ris och sallad. Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör
Skär av locket av de små paprikorna eller dela de större på längden, ta bort kärnhuset. Blanda färsen eller det tärnade köttet med ägg, lök och kryddor i en bunke
Börja med attfyllapaprikorna, dock inte hela vägen upp då bulguren sväller under tillagningen. Jagälskarvegetariskmat men kantyckaatt den ibland är svår att få mättande men med quorn- eller sojaprodukter blir det lättare
yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Då kanskedessagodafylldapaprikorkanvara något. Skär paprikorna i halvor på längden och ta bort kärna ur dem
Skär tunt av locket på paprikorna och rensa ur fröhuset. En gång gjorde jag en variantav det här med linser, grönsaker, lök, fetaost och bulgur, smaksatt med mynta, som mamma och jagdelade på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.