Smaka av med salt. Häll i olivoljan och rör couscousen fluffig. Hacka lök och vitlök. Blanda i chili, apelsinskal, ingefära, katrinplommon och mynta i couscousen
fylldpaprika. När svampen har mjuknat, häll bort överflödigt vatten, tillsätt olja eller flytande margarin, paprikaoch lök och stek en stund tills allt mjuknat något
Dela varje paprika strax under skaftet, behåll toppen och skrapa ur kärnorna. Ibland så måste man även skära lite i botten på varje paprika för att den skall kunna stå upp
Ta ut formen med potatis, lägg paprikahalvorna uppepå potatisarna och låt det stå i ugen i c. Servera med ett bröd till som du gillar och kanske en grönsallad
Sätt ugnen på högsta temperaturen med grillen på och lägg in den delade paprikan. Fyllningen av ricottaost och rostad paprika får en härlig touch av rivet citronskal
Blanda samman löken med pepparrotsost och röd paprika i en skål. Smaka av med salt och peppar. Fräs löken i smör i en stekpanna så att löken mjuknar och blir blank
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.