Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Bara potatisen är klar ochpaprikorna mjuka så är det klart. Ta ut formen med potatis, lägg paprikahalvorna uppepå potatisarna och låt det stå i ugen i c
Salta lätt invändigt och ställ på ett fat med lite vatten i micron. Till jul har vi många olika gröna alternativ på vårt julbord, eftersom tre medlemmar av La Famiglia är vegetarianer
Sätt ugnen på högsta temperaturen med grillen på och lägg in den delade paprikan. Bläckfisk behöver inte var segt som suddigummi, här är den långsamt tillagad i en god tomatsås och riktigt mör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.