Fylld köttfärslimpa
Dan Sukker
Dan Sukker
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lägg fibrexen i en skål och häll på mjölken. Låt stå i 5 minuter. Rör i salt, peppar, ägg, senap och sirap. Tillsätt färsen och blanda väl. Fyllning
  • Rör osten smidig i en skål. Blanda i purjolök, vitlök och chili. Bred ut färsen till en platta, cirka 25 x 35 cm. Lägg skinkan ovanpå färsen och bred på ostfyllningen. Rulla samman till en längd. Lägg i en smord form och baka färslimpan i mitten av ugnen, 175 °C i cirka 45 minuter. Sås
  • Blanda samman vin, vatten, fond, sirap, timjan och vitlök och sjud under lock i 5 minuter. Lös redningen i lite vatten och red av skyn. Lägg i smöret och rör tills det smält.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.