- Krydda med salt och peppar, alt. - Fyll zucchini och topp med riven ost. - Dela Zucchini i halvor och skär bort kärnan, inmaten (ta ej bort stjälken)
ugnsbakade paprikor fylldamed bulgur och quornfärs. Jag älskar vegetarisk mat men kan tycka att den ibland är svår att få mättande men med quorn- eller sojaprodukter blir det lättare
fylld paprika. Det går att variera i oändlighet med olika ostar, vegetarisk eller kanske med köttfärs, bulgur till eller inuti, olika kryddor och så vidare
De flesta av mina maträtter som jag har delat med mig av här, har jag även gjort i vegetarisk variant, där jag bara har bytat ut kött mot vegetariska alternativ, qourn och soja produkter som tex qornbitar, fileér, sojakorv, köttbullar osv
Täck deras botten med cream cheese (på insidan). Börja med att koka linserna, 1 del linser på 3 delar vatten (½ dl linser = 1,5 dl vatten). 200 g crème fraîche med vitlökssmak
Den glutenfria cannelonin är gjord av majs och kommer från Senza Glutine, och den fyllde jag med en röra av grönkål och fetaost, innan en smakrik tomatröra och lite mer fetaost och grädde fick kröna skapelsen
Rulla ihop dem och lägg dem med skarven nedåt i smord eldfast form. Krydda med salt och peppar. Hacka tomaterna och fördela hacket över såsen tillsammans med klippt persilja
Fyllda paprikor är något som uppskattas väldigt mycket i min familj. De flesta av mina maträtter som jag har delat med mig av här, har jag även gjort i vegetarisk variant, där jag bara har bytat ut kött mot vegetariska alternativ, qourn och soja produkter som tex qornbitar, fileér, sojakorv, köttbullar osv
Jag älskar de här rätterna där man lägger mat i mat – det ser så vackert och läckert ut i jämförelse med marget och t ex gratängpasta (två slags mat vi äter ofta här hemma eftersom det är något som alla gillar)
Jag älskar de här rätterna där man lägger mat i mat – det ser så vackert och läckert ut i jämförelse med marget och t ex gratängpasta (två slags mat vi äter ofta här hemma eftersom det är något som alla gillar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.