En klassiker, en i en "grönare" tappning. Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Så, då har vi (äntligen. ) plöjt genom bilderna från årets kräftskiva vi var på för någon helg sedan, parat samman rätt bilder med rätt recept och nu kan vi alltså börja dela med oss av alla godsakerna till er
De flesta av mina maträtter som jag har delat med mig av här, har jag även gjort i vegetarisk variant, där jag bara har bytat ut kött mot vegetariska alternativ, qourn och soja produkter som tex qornbitar, fileér, sojakorv, köttbullar osv
Idag testade jag Vegetariska fyllda paprikor i Crock-Pot/Slow cooker stuffed peppars. Slow Cooker Stuffed Peppers är helt enkelt vegetariska fyllda paprikor där basen består av kokt ris, majs och bönor
Börja med att koka linserna, 1 del linser på 3 delar vatten (½ dl linser = 1,5 dl vatten). Låt linserna kallna innan du häller ut eventuellt restvatten
Från köttfärsgryta till en vegetarisk kylskåpsrensargryta, steget är egentligen inte så långt. Det är nästan på så att man till och med sparar in på stegen om man behöver handla ingredienserna innan
Den här rätten go´vänner är inte riktigt till för den som har bråttom. Jag erkänner utan förbehåll att det är lite pickligt och kladdigt att få till det, men man får lön för mödan
Skala och hacka löken. Skala och tärna morötterna fint. Ansa svamp och selleri. Tärna dem. Fräs lök, morötter, selleri och svamp i lite matfett tills grönsakerna mjuknar och har fått lite färg
De flesta av mina maträtter som jag har delat med mig av här, har jag även gjort i vegetarisk variant, där jag bara har bytat ut kött mot vegetariska alternativ, qourn och soja produkter som tex qornbitar, fileér, sojakorv, köttbullar osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.