fylld paprika. Kasta de gröna stjälkarna, men tärna resten av paprikans lock. När svampen har mjuknat, häll bort överflödigt vatten, tillsätt olja eller flytande margarin, paprika och lök och stek en stund tills allt mjuknat något
Prova att fylla en paprika. Fördela fyllningen i paprikahalvorna. Här kan man välja att hälla i lite vatten i varje paprika för att den ska mjukna fortare och för att eventuellt tillaga matvete färdigt
De flesta av mina maträtter som jag har delat med mig av här, har jag även gjort i vegetarisk variant, där jag bara har bytat ut kött mot vegetariska alternativ, qourn och soja produkter som tex qornbitar, fileér, sojakorv, köttbullar osv
Börja med att koka linserna, 1 del linser på 3 delar vatten (½ dl linser = 1,5 dl vatten). Låt linserna kallna innan du häller ut eventuellt restvatten
De flesta av mina maträtter som jag har delat med mig av här, har jag även gjort i vegetarisk variant, där jag bara har bytat ut kött mot vegetariska alternativ, qourn och soja produkter som tex qornbitar, fileér, sojakorv, köttbullar osv
Paprikan som blir över sparas till topping. Strö över resten av paprikan. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1 st röd paprika
Bryn den rivna löken i olivoljan, ta därefter ii köttfärsen, låt de bryna tillsammans en stund. Tillsätt buljongtärningen och krydda med persilja,oregano,mynta, salt och peppar
Dela paprikorna på längden och skär bort kärnhus och skaft. Hacka lök. Fräs löken med nötkött. Strimla soltorkade tomater, smula fetaosten och blanda allt tillsammans med hackade pumpafrön och crème fraiche
Kötfärsfylld paprika. Inlägget Fylld paprika dök först upp på Healthspiration. 1 tsk paprikapulver. Smidig och god lunch där det mesta av tillredningen sköter sig självt
) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.