Krydda med salt och pepparmix. så jag gjorde den lite tjockare med hjälp av idealmjöl. Såsen kan stå undertiden som du gör lövbiffenoch du kan lätt koka upp den då det är dags för servering
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylldlövbiffmed creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara lite till serveringenHacka soltorkade tomaterna fintBlanda riven ost med tomater och philadelphiaostenTa lövbiffarnaoch lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
Ännu en variant på panerad ochfylldlövbiff då vi fastnade för den med skinka så gjorde vi en annan variant denna gång med en annan sorts färskost och salami i och blev minst lika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilken vi gillade bäst
Fördela röran på lövbiffarna, rulla ihop och fäst med tandpetare. Rödvinssåsen och parmesanmoset med dijonsenap balanserar rulladerna på ett utmärkt sätt
, Ta upp lövbiffarnaoch koka ur pannan med grädden och buljongen och senapen. Lägg i en klick smör och ev olivolja blanda till sist ner osten och gräslök smaka av med salt o peppar, Blanda philadelphia osten med pepparrot och senap och bre över halva biffarna
Då tändes grillen och på den blev det fylldlövbiffoch naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Vi kör vidare med grillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.