Frusen jordgubbskupol Romana
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g mandelmassa
  • 2 ägg
  • ½ dl vetemjöl
  • Finrivet skal och några droppar saft av 1 citron
  • Smält smör till formen
  •  
  • Kupol
  • 2 gelatinblad
  • 1 vaniljstång
  • 2 dl socker
  • 4 äggulor
  • 4 äggvitor
  • 4 dl grädde
  • 200 g mascarpone
  • 3 dl jordgubbspuré (grovt mixade jordgubbar)
  • Finrivet skal av 1 citron
  • 2 cl rom
  • gärna mörk
  • 2 cl anislikör
  • 50 g riven mörk choklad till garnering
  • Jordgubbar till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.