Blandaibroccoli, lök och bacon. Gickigenomlitebilderi kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Ja nästan ialla fall. Receptet går bra att dubbla. Något som kanske inte låter så gott (om man inte är lite smått galen ibacon som jag och sambon är) men som blev en så positivöverraskning, och visar att man inte ska vara rädd för att testa nya saker
Louise heter jag och vill genom den här bloggen gärna delamittintresse för träning och hälsa, men också sprida (och gärna ta emot) erfarenheter och information om hur man kan slippaIBS, och vilka stora hälsovinster man kan få på så många sätt, bara av att äta artriktig kost
Det är en klassisk dansk rätt som isinenklaste form består av potatismos och knaperstekt bacon. Blanda grädde, dijonsenap, hackad gräslök, buljongpulver, salt och peppar
Hetta upp matfettet och stek lök, bacon och paprikanblanka utan att det får för mycket färg. Har variti växthuset och pysslatlite, tagitsticklingar av olivträden… brukar ha tur med dem
Stek baconet eller prosciuttonknaprigt, antingeni stekpanna eller i ugn, och strössla över soppan. Fast jag ska väl inteklaga när september hittills för det mesta har visatsig från sin allra bästa sida
Strimlabacon och purjolök samt skär champinjonernaimindrebitar. Häll på vatten, vin (matlagningsvin fungerar utmärkt) och grädde och låt alltsammans koka upp
Gjorde en egen mix av kyckling, bacon, mozarella bl a. Stek kycklingeni stort sett klar. Klipp ner baconimindrebitar och stek, låt bitarnarinna av på ett hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.