Se till att frittatan inte fastnar i stekpannan. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. När undersidan fått färg och ägget stelnat, lägg en stor tallrik som lock och vänd upp frittatan på tallriken
Koka pastan. Pasta. Tärna Gustafskorven och hacka löken. Bryn löken tillsammans med korven, rör ner crème fraiche med den rivna osten och smaka av med svartpeppar och salt
Att såsen är di magro betyder att den … Läs mer → . Den gamle ungkarlen Artusi liknar den här pastasåsen vid en ung kvinna som vid första anblick inte ser särskilt bra ut, men vars skönhet framträder när man tittar på henne en längre stund
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Frittatadi patate, helt enkelt en omelett med potatis i. Jag gjorde två portioner frittata, och den andra delen åt jag upp idag, i form av en dubbelmacka som jag fyllde med mozzarella, tomater och ruccola
Här är en fullmatad omelett till lunch eller kall i bitar som plockmat. Vi gjorde den på färska gröna bönor eftersom det är säsong, men frysta går lika bra
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Richiudere la frittata su se stessa a mo’ di “sofficino”. Quando anche la superficie della frittata si sarà rappresa, adagiare su una metà la mozzarella tagliata a fette
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.