Tärna Gustafskorven och hacka löken. Koka pastan. Bryn löken tillsammans medkorven, rör nercrèmefraichemedden rivna osten och smaka av medsvartpeppar och salt
Degen är samma ”pasta matta” (galendeg) som används i Tortadi zucca gialla. Denpåminner om ensvensk ostkaka, fast med samma söta, utpräglademandelsmak som tortadi riso
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Att såsen är di magro betyder att den … Läs mer → . Dengamleungkarlen Artusi liknar den här pastasåsen vid en ung kvinna som vid första anblick inteser särskilt bra ut, men vars skönhetframträder när man tittar på henneenlängre stund
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Koka pastaenligt anvisning på förpackningen. Stek lök i olja och pressaner vitlöksklyftor. Blanda nerden kokta pastan i svampsåsen tillsammans medparmesan och hackad persilja
Koka pastanenligt anvisningar på paketet. Lägg upp på hushållspapper och låt rinna av. Skär zucchini i halvmånar och stek i fettet som är kvar i pannan, peppra
Richiudere i lembidellapastabrisèe sulla torta. Stendere la pastabrisèe in una tortieraeriempirla con la farcia preparataprecedentementefacendoattenzionediliverllarla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.