Koka samtidigtpastavattnet med salt och koka pastan al dente. Blanda ner pastan i grytan och servera gärna rätten “family style” i ett stort härligt fat, Garnera med havskräftor, skalade räkor, persilja och citronklyftor
Koka samtidigtpastavattnet med salt och koka pastan al dente. Blanda ner pastan i grytan och servera gärna rätten “family style” i ett stort härligt fat, Garnera med havskräftor, skalade räkor, persilja och citronklyftor
LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkriv utGillaGilla Laddar. Det kan även ha varit vinet, tu man hand-stunden, sommarkvällen, vetskapen om sovmorgon nästa dag eller nostalgiska minnen från middagar vid medelhavet
Börja med 3-4 dl, ta sedan1 dl i taget efter hand som riset suger åt sig buljongen. Det tar tillsammans ca 18-20 minuter. 1-2 msk balsamicovinäger. 1-2 msk pressad citron
Strö över pumpa- och solroskärnor. 300 g pasta linguine. 2 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15%. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g pasta linguine 250 g grönkål 2 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15% 1 msk grönsaksfond 1 vitlöksklyfta 1½ dl Kvibille® cheddar riven ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk pumpakärnor 2 msk solroskärnor
Gör så här Koka pastan enligt anvisning på paketet. Blanda med pastan. 4 dl Kelda® pastasås mild ost. 300 g pasta. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 dl Kelda® pastasås mild ost 300 g pasta 65 g babyspenat 2 dl frysta sojabönor 2 krm salt 1 krm svartpeppar 2 msk hackad färsk persilja ½ dl rostade pumpakärnor
Jag har två olika degar, en väldigt god utan jäst för snabba lösningar - men när jag har lite mer tid gör jag på Jamie Olivers pizzadeg och knådar degen länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.