Här har du en kycklingrätt som innehåller flera goda smaker och det går alltid att "hotta" till det ytterligare vid servering med hjälp av soja och sambal olek
Friteradkyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsur sås
Skär upp kycklingen i långa smala bitar. Doppa varje kycklingbit i först äggen och sen i ost och jordnötsblandning och lägg sen på en plåt med bakpapper på
Kycklingen. Doppa kycklingen och fritera. 600g tärnadkycklingfilé. Lägg i kycklingbitarna och vänd runt, lägg bitarna i olja som hettats upp till 180 grader och fritera tills de blir gyllene i färgen
Kycklingen. Doppa kycklingen och fritera. 600g tärnadkycklingfilé. Lägg i kycklingbitarna och vänd runt, lägg bitarna i olja som hettats upp till 180 grader och fritera tills de blir gyllene i färgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.