Salta och peppra kycklingen runt om. Torka av pincetten mellan varje kycklingbit. 2 kycklingfiléer, delade. 2 kycklingfiléer, delade 1 dl vetemjöl 1 ägg 2-3 dl panko (japanskt ströbröd) salt och svartpeppar neutral olja, att steka i
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsursås
Kycklingen. Sötsursås. Doppa kycklingen och fritera. 600g tärnadkycklingfilé. Lägg i kycklingbitarna och vänd runt, lägg bitarna i olja som hettats upp till 180 grader och fritera tills de blir gyllene i färgen
Kycklingen. Sötsursås. Doppa kycklingen och fritera. 600g tärnadkycklingfilé. Lägg i kycklingbitarna och vänd runt, lägg bitarna i olja som hettats upp till 180 grader och fritera tills de blir gyllene i färgen
Chinamat är något jag verkligen kan bli sugen på mitt i natten. O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Sila av juicen från ananasen och blanda den med majsstärkelse, sweet chilisås och fond. Tillsätt grönsaker och ananas till såsen och smaka av med salt och peppar
Foto & styling. Servera den sötsurakycklingen tillsammans med ris och sallad. Koka ihop vatten, sweet chilisås, kycklingfond, tomatpuré, maizena och vinäger i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.