Jag tycker att det är lämpligast att ångkoka pastan i en sil ovanför kokande vatten, men du kan även lägga i pastan i vattnet och koka någon minut för att sedan hälla av i ett durkslag
Masaru Emoto, the japanese scientist who photographs ice crystals after the water has been exposed to different words, like "love", "gratitude", "peace" and other high frequency words, forms the most beautiful and well structurued ice crystals
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Här nere ska vi ha skördefest och invadera Öland. Äntligen är det helg igen. Så ikväll är det många som åker över bron framåt kvällen för att åka runt på den mysiga konstnatten
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Blanda ned osten och rör tills den smält ned helt. 3 dl standardmjölk. Så här gör du. Smält smör i en tjockbottnad kastrull, gärna gjutjärn, vispa ned mjölet och bryn i ca 2 minuter
Men det mesta har kretsat kring choklad och de flesta nya tårt idéer, och för den del även andra kakor, har märkligt nog haft en rejäl överdos eller i vart fall en ansenlig mängd choklad med i grundtanken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.