This year we celebrate Christmas in Singapore. In the tropics it is not so easy to get into the holiday spirit, but I do my best by playing Christmas music, drinking mulled wine and eating gingerbread
Klassiska gingerbread med mycket smak av ingefära och bara en liten antydan av kanel. Riktigt goda är dessa rock cakes med ett rufsigt oredigt utseende
And I have to say, this cake is divine and you. So the next day I went to buy parsnip and baked. found the recipe for this interesting cake at the lovely The Café Sucré Farine
I wanted to make a grand, epic layered cake again (it's an addiction of mine). Now to the cake. My heart was aching as I passed him, and for a split second I didn't see myself acting for his rescue
Blanda ner agavesirap. Morotskaka. Något som är så gott, saftigt och alltid ett säkert kort. Om man gillar klassisk morotskaka kommer man att älska denna
Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
This year has realy kick-started. Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
Jag testade ett där äggen och fettet i ett cupcakesrecept var utbytta mot majonäs. Det började så bra med underbart vårväder, strålande sol, påskbord och allmänt påskmys
This is a lovely little cake, packed with flavours from passionfruit, lemons and warm vanilla. Cake. Dagar som denna med lite strålande sol som med vårkänningar skiner över nyfallen snö blir jag alltid lite extra sugen på citrusfrukter
If you want to try something new for Christmas to serve as dessert, I have a tip here in the form of a raw pie with flavors of gingerbread, caramel and chocolate
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.