För sex veckor sedan sådde jag ruccolafrön i en kartong och ställde i fönstret. Nu var det dags att skörda och de små bladen fick krydda upp dessa smarriga biffar
Ryggbiff med ädelostsås. Var så sugen på en rejäl biff och mustigt rödvin denna fredag, vilken tur att jag då kikade in på Coop Extra som hade en liten skylt med 199 kr varje fredag för ryggbiff och entrecote, närproducerat och allt
Äntligen fredag och jag gjorde den i veckan tidigare tilltänkta biffen med kantarellerna. En passande fredagsrätt som går fort att göra, har rätt få ingredienser och är så där syndigt god med sin gräddsås och de nyplockade kantarellerna
Såhär dagen före julafton delar jag med mig av tre recept på gravad strömmingNu kanske det blir för tight med tid till julafton för att prova på recepten men gravad strömming kan man äta närsomhelst
Nästan allt vin som köps i Sverige dricks upp inom 48 timmar. Det betyder att någon stressad människa rusar in på Bolaget på fredagseftermiddagen – gärna 10 minuter innan stängning – rycker åt sig ett par flaskor och skyndar vidare till Ica för att bunkra helgmaten
Okej, välkommen till avsnitt 173 (ungefär) av nu-tar-vi-och-jämför-ett-vin-med-en-människa. Den här gången gäller det Reserve Mont-Redon 2016 (115 kronor på Bolaget, rött)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.