Äntligen fredag. Klarade äntligen att springa milen i går ( eller okej, 9,7km) men ändå. 75 gr smör (alternativt laktosfritt eller mjölkfritt smör). 75 gr smör (alternativt laktosfritt eller mjölkfritt smör)
Rostbiffen kan stekas på två sätt, i 125°C eller 175°C ugnsvärme. Räkna då med omkring 1 timme och 15-30 minuter i 125 ° och 50-60 minuter i 175° för ett kg kött
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Kyckling stroganoffDetta är en snabb rätt som inte tar längre tid än det tar att koka riset. 2 port150 g basmatiris1 stor purjolökEn handfull champinjoner2 kycklingbröstOlivoljaSmör att steka iEtt glas vitt vinEn handfull persilja2,5 dl matlagningsgrädde1 citronKoka riset
Soppa igen, ovanligt va. Nu var det i alla fall dax för att prova på bondbönorna. Hittade några på torget i byn här om dagen, och idag, på självaste nationaldagen fick dom åka ner i kastrullen
Förgrädda sedan skalet i 10 minuter i 175 grader. Förgrädda sedan skalet i 10 minuter i 175 grader. Äntligen, bloggverktyget fungerar igen och det är freeeeedaaaag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.