4 pers 500 g kycklingfilé 50 g parmesanost 2 ägg 400 g körsbärstomater 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl matvete 1 hönsbuljongtärning 100 g ruccola salt,svartpeppar olivolja Gör så här. Riv osten och blanda med ägg, salt och 2 krm svartpeppar. 500 g kycklingfilé
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.