Ingredienser dag 1 250 g tunn vetesurdeg 250 g Vetemjöl dag 2 1500 g starkt vetemjöl - Manitoba eller annat proteinrikt mjöl 500 g biga 1000 g Vatten 6 g torrjäst eller 25 g färskjäst 45 g Salt Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Själv tar jag ofta skivat fransbröd och strycker på. Skölj persilja och ta bort dom grova stjälkarna, lägg allt i en mixer, utom olivoljan, kör det på högsta hastighet, häll olivoljan i en fin stråle till önskad tjocklek
* Fransbröd. Glöm inte att följa mig på Instagram baakochmaat * Fransbröd. Älskar att äta vitlöksbröd till förrätt eller bara ha det som extra tilltugg till maten
Färsfyllt fransbröd (helt okej, smidigt och inte alls invecklat. 700 g köttfärs1 gul lök1 fransbröd1 dl ketchup2 dl vattensoya salt, peppar, curry, vitlökskrydda och grillkryddariven ost att ha ovanpåSkär av "en hatt" på brödet och töm det på vitt innehåll så endast skalet är kvar. 1 fransbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.