Jag och Ylva Forsberg från Huså Bröd tillbringade en hel del tid av den resan med att titta närmare på den vackra staden Barcelona och AntoniGaudislivsverk
Första gången jag var iBarcelona var för två år sedan med min kära vän Carina. Männen bakom El Bulli. Inredningen är rätt spartansk och ljussättningen sådär, men låt er inte luras av det, maten här är riktigt bra och personalen har stenkoll
Jag tänkte passa på att skriva ett inlägg om Barcelona. Inlägget kommer istället att handla om restaurangerna jag och Kevin besökte och gillade, som ett tipstill några som vi känner som ska dit snart
När vi besökte Barcelona åt vi en sån himla god korv på en buffe som vi var på. Givetvis frågade vi vad korven hette och de var CHISTORRA, syskon tillchorizo
Pysslig mandelkaka som smakar ljuvligt. rivet skal från en citron. Vispaihop ägg och strösocker pösigt. Rör ner mandel, mjöl, det smälta smöret och citronskaleti äggsmeten
Vår lilla grupp fickverkligen suuuperbra tipsifr Vår guide M den där härligasoligafredagförmiddagen Då Vi började förmiddagen med att gå sightseeingtur gata upp och gata nedför Barcelonas breda avenyer och korsa dem små smala gränderna
Låt stå framme så att chokladen hårdnar. Tillsätt rumsvarmt smör och tillsist äggulorna. Blanda till deg och rulla sedan små bollar som du trycker platta med en gaffel på bakplåtspapper
Låt stå frammei rumstemperatur en stund innan du häller ganachen över tårtan. Chokladbottnar, med hallonmousse, hallonkompott, vit chokladmousse och krispignötkrämsfyllning
(Eller så är vi bara lata och låter den stå framme. Det här har jag gjort en variant på förut, fast då med västerbottengratineradpotatiskaka som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.