)hackade torkade aprikoserpumpafrönhackad mandel (en näve)russinsirapsaltolivolja (till formen och även en slatt i degen)lättyoghurtbikarbonat (2 tsk)Rörde ihop allt, hällde i en oljad brödform, degen var rätt så lös
Frön att dekorera med. 1 dl blandade torkade frukter). Dag 1 kväll. Blanda samma allt snabbt. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur i ca 1 timma
Nyttigt glutenfritt bröd med nötter, frön, frukt och bönor. Vill du prova att göra brödet, men inte tål nötter går det lika bra att byta ut nötterna mot frön som solrosfrö eller pumpafrö
Tillsätt salt, frukt, frön och eventuellt mer mjöl till degen är smidig och inte kladdar. Ägg och mjölk till pensling, pumpafrön och solrosfrön till topping
Enkla kuvertbröd med frön. 1 dl sesamfrön. 8 msk linfrön. 1 dl sesamfrön. 8 msk linfrön. Gjorde ju en äggost häromdan, frös in vasslem och idag bakade jag dessa bröd
Lägg valfria bär och frukt i en liten ugnsform. Blanda ihop 9 gram smör, 13 gram vetemjöl och 13 gram havregryn med lite sötströ och smula över bären/frukten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.