Semester och ledighet är lika med lååånga frukostar. Och jag bara älskar´t. Då finns ju tiden för att bulla upp med att möjligt gott, mysa med tända ljus (japp behövs i det här höstvädret), snegla i morgontidningen och såklart planera dagens aktiviteter, sådant man bara har tid med då och då på helgerna annars
På grund av stor efterfrågan på receptet på instagram kommer här på begäran våra frö och fikonbars. Familjen har kört en rawfood-detox nu i dryga veckan, och börjar nu sakteligen återgå till lite "normal" kost
Ett mycket gott surdegsbröd, med både frukt och rostade frön. Jag bakar numera aldrig med recept, men efter jag bjudit några vänner på det här brödet så lovade jag att göra ett recept, och här kommer det
Söndag och idag känns det faktiskt lite som att hösten har kommit för att stanna. Temperaturerna har sjunkit och det känns allmänt mer höstligt än tidigare
Jag äter inte bröd så ofta längre och jag saknar det egentligen inte heller. Jag har hittat annat att äta som mättar bra men ibland är det så smidigt att bara ta en macka när man inte har tid att fixa något annat
Jag älskar verkligen den här typen av filmjölksbröd, med nötter, fröer, torkad frukt med mera. Både för dess goda smak och för att de är så enkla och snabba att baka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.