Kyckling

Kyckling

Krispig kyckling med krämiga grönsaker

Krispig kyckling med krämiga grönsaker

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 300 gram kycklingfilé(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 tsk paprikakrydda 2 tsk olivolja Krämiga grönsaker 250 gram färsk sparris 0,5 st grön paprika 60 gram salladslök(ar) 1 klyfta(or) vitlök 125 gram edamamebönor 2 tsk olivolja 0,5 kruka(or) färsk persilja 0,5 st citron(er) 1 dl Creme fraiche lätt 30 gram färsk bladspenat 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Ugnsstekta kycklingben med guacamole

Ugnsstekta kycklingben med guacamole

Blanda ketchup, olja, soja, salt, peppar och Chili Explosion i en påse och lägg ner kycklingbenen. Servera kycklingbenen med guacamolen, quinoa och broccoli
Seitan grundrecept

Seitan grundrecept

2 dl vetegluten. 10,5 dl vetemjöl. 12 msk ljus japansk soja. 10,5 buljongtärning. 12 dl vatten. 12 liter vatten med 1 grönsaksbuljongtärning att koka i
Kyckling i tomatsås med libanesisk linssallad

Kyckling i tomatsås med libanesisk linssallad

Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Servera med kycklingen. Hetta upp olja i en panna och stek kycklingen på hög värme 3-4 minuter på varje sida. Lägg över kycklingen i tomatsåsen och låt den få puttra med i ca 17 minuter tills den är genomstekt. 600 g kycklingfilé. Kyckling i tomatsås1 gul lök 1 grön paprika 1 röd chilifrukt 2 klyftor vitlök 2 tsk rapsolja 2 tsk curry 2 tsk paprikapulver salt peppar 600 g kycklingfilé 800 g krossade tomater
Krämig pasta med teriyakikyckling

Krämig pasta med teriyakikyckling

Krämig pasta med teriyakikyckling är en rätt som går fort att laga. Skär kycklingen i bitar och champinjonerna i skivor
Asiatisk kycklingwok med nudlar

Asiatisk kycklingwok med nudlar

Tillsätt spenat, kyckling, buljong och nudlar. 600 g kycklingfilé. 1 dl kycklingbuljong (vatten + 1 msk kycklingfond). Skiva kycklingen och lägg i marinaden 15 min. Hetta upp en wok eller stor gryta, woka kycklingen 3 minuter, lägg åt sidan. 600 g kycklingfilé. 1 dl kycklingbuljong (vatten + 1 msk kycklingfond)
Panera kyckling - se & gör

Panera kyckling - se & gör

Salta och peppra kycklingen runt om. Torka av pincetten mellan varje kycklingbit. 2 kycklingfiléer, delade. 2 kycklingfiléer, delade 1 dl vetemjöl 1 ägg 2-3 dl panko (japanskt ströbröd) salt och svartpeppar neutral olja, att steka i