Anka med cidersås och savoykål
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ankbröst
  • 5 + 2 dl torr cider till sås och till kål
  • 2 fasta svenska äpplen
  • 1 bananschalottenlök
  • 2 kvistar färsk timjan
  • 3 msk calvados
  • 4 dl kalvfond
  • 4 msk äppelcidervinäger
  • 0,5 huvud savoykål
  • 1 pkt bacon
  • 1 tsk kummin
  • maizena
  • olja och smör att steka i
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 ankbröst 5 + 2 dl torr cider till sås och till kål 2 fasta svenska äpplen 1 bananschalottenlök 2 kvistar färsk timjan 3 msk calvados 4 dl kalvfond 4 msk äppelcidervinäger 0,5 huvud savoykål 1 pkt bacon 1 tsk kummin maizena olja och smör att steka i salt svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.