Häll upp ricottaosten i en bunke och vispa med hjälp aven ballongvisp i det vita vinet. Mixa två nävar bladspenatmeden vitlöksklyfta och lite citronsaft
Skölj sparrisenoch ta bort de hårdaste delarna påstjälken. Koka Bavette Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda medsåsen
Avslutadekvällenmed att lyssna lite på Eva Cassidy. Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla stadenpå landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar avkvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Kanske borde jag pröva att göra crèmenpå ljus choklad, med päroncognac. Nu funderar jag på andra sorters starksprit som skulle kunna fungera bra tillsammans med choklad
Olja från soltorkade tomaterna. 200 g cocktailtomater. 200 g soltorkade tomater, strimlade. 4 st kycklingfiléer salt peppar 100 g ruccola 1 skivad rödlök 200 g cocktailtomater 200 g fetaost 2 dl grädde 2 dl crème fraiche 200 g soltorkade tomater, strimlade 2-3 pressade vitlökar Ev hönsbuljong salt peppar 7-8 potatisar 5-6 morötter 1-2 palsternackor Olja från soltorkade tomaterna flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.