1 st liten gul lök eller 3 st schalottenlökar ca 25 g smör att steka i 200 g kantareller eller annan svamp 200 g färska champinjoner 1 msk kalvfond 3 dl vispgrädde ev
4 fläskkotletter. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 fläskkotletter Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 200 g champinjoner 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 krm grovmalen svartpeppar ½ krm cayennepeppar 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk hackad färsk timjan
Servera fläskkotletternamedsvampsåsen och kokt potatis. Bryn fläskkotletterna hastigt i en stekpanna med en stor klick smör och olivolja, tills de har fått en fin färg
Servera fläskkotletterna i svampsåsenmed valfria tillbehör. Lägg fläskkotletterna i en stekpanna och slå svampsåsen runt (se till att stekpannan är stor nog eller har höga kanter så att allt får plats)
Flera räddningsförsök har gjorts, de har innehållit allt ifrån ris till kattsand för att dra ur fukten, men jag tror att tvättmedlet har frätt sönder alla viktiga delar
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Den kan ersättas med riven, lagrad, laktosfri ost om du behöver äta laktosfritt. Innehållsrik, lite lyxig och väldigt god är den här vegogratängen, som består både av färska och frysta grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.