Vänd fänkålen i olivolja i en ugnssäker form. Halvera de små fänkålshuvudena eller skär de stora i 4 klyftor. Koka fänkålen i vatten citronsaft och salt i en kastrull i 5 minuter. 4 små fänkål eller 2 stora
Så det blev en tur upp några trappor med ficklampan i högsta hugg och ner kom denna tjusiga tingest. Nåväl, det hela löste sej ändå som tur var, här har ni showen "The making off the fläskkorv"
Tänk att kunna besvara frågan med ”den har jag gjort själv”. Och fläskkorv är inget undantag. Späd med lite vatten i taget Arbeta ihop smeten noga och provstek en klick innan korven stoppas för att kontrollera smak och konsistens
Gräddkokt vitkål eller spetskål och savoykål för det funkar med nästan alla kålsorter. Nu när kålen är riktigt färsk är det ju supergott med den späda gröna kålen
Gör likadant med resten av fänkålen och använd resten av oljan och smöret. Smält hälften av smöret med hälften av oljan i en stor stekpanna på hög värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.