Fläskfiléundertäcke. Skiva fläskfilén i lagom bitar. 800 g fläskfilé 4 tomater ½ purjolök Salt Svartpeppar 2 påsar kryddig Béarnaisesås eller hemmafixad. Läs även andra bloggares åsikter om Fläskfilé , Fläskfiléundertäcke 4 pers ugn. 800 g fläskfilé
Örtfylld kycklingfilé i ugn underitalienskttäcke. Så medan vi pratade om livet och dess förunderligheter så gjorde jag en nässelsoppa, denna gång med räkor i
Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)
Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken. Fisk under frasigt täcke (4 port. Gratinera mitt i ugnen i ca 20 min, tills fisken är fast och täcket fått fin färg
Putsa fläskfilén och skär i skivor, bryn dessa tills de är genomstekta. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar tomat och basilika, här bildar det ett jättegott täcke tillsammans med rödlök och riven ost
Under fisken gömmer sig smakrika grönsaker. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt. Den innehåller visserligen (den enligt mig dyra) créme fraiche ersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Stek fläskfilén mitt i ugnen ca 30 minuter. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom. 600 g fläskfilé
Ugn 200º. Lägg sejfilen i en smord ugnssäker form. Häll över citronsaften. Skala och finhacka löken och blanda med ströbröd, citronskal, pressad vitlök och persilja
Italienska täcket. Skär fläskfilén i cm-tjocka skivor. Fina färger i formenFläskfilé, soltorkade tomater, basilika, mozzarella och sås är på väg in i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.