Nu när jag jobbar hemifrån en hel del är det viktigt med bra lunch och mellanmål. Jag tycker det kan vara rätt klurigt att hitta bra, snabba och GODA saker att äta nu när det är så mycket som ska hinnas med på alldeles för kort tid (Vincent går relativt korta dagar på förskolan)
Ett riktigt gott och saftigt bröd med hela hasselnötter och bitar av färkt äpple. Grundreceptet är från Brunkebergs bageri, men jag har gjort lite ändringar så det blev lite av mitt eget
Skala potatisen och morötterna, skär dom i bitar och täck med vatten. Låt koka ca 20 minuter. Skär även vitkålen i mindre bitar, lägg i grytan och låt koka i 15 minuter tillsammans med buljongtärningar och kryddor
2Våfflor 20 mars, 2014 Av Louise. Våfflor med tre olika toppingar. Vit chokladmousse och jordgubbar, chokladkräm och hallon och passionsfruktsyoghurt och mango
Sätt ugnen på 175 grader. Putsa lammstekens utsida. Salta och peppra den både in- och utvändigt. Skala och hacka tre av vitlökarna och strö ut dem på insidan
Grytor av alla dess slag är en av mina favoritmaträtter att laga. Det blir också oftast väldigt bra. Man kan i grytor freestyla och tillsätta det mesta man har hemma