Lägg svamp, purjolök och baconi botten på en ugnsfastform, sedan köttet. Fläskfilégratängmedmassahärligsvamp, purjolök och bacon, och en sås smaksattmed senap, vitlök och kalvfond å grädde somalltsammans puttrade i
Ha ner i en form. Salt & peppra samt. 5 portioner9pp/portion500gfläskfile150gmagerriven ost 12%1pkt bacon5dlmildamat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilénibitar Stek tillfin färg,Skär baconimindrebitar och stek på hög värme fort. - Läs hela inlägget här 5 portioner. 500g fläskfile. 150g magerriven ost. 1pkt bacon. 5dl mildamat
Stek demhastigt på båda sidori en riktigt het panna ibaconfettet. Stek baconet och lyft ur det ur stekpannan innan det är helt färdigt (annars blir det för knaprigtiugnen)
Låt alltsammanssmåkoka några minutermedan du fördelar den kokta pastan i en stor ugnsform eller två mindre (eller bara en mindreom du valt att halvera receptet)
Fläskfilén blev väldigtsaftig då den fick steka på låg temperaturiugnen. Skär fläskfiléniskivor och servera tillsammansmed sås, rostad potatis och en god sallad
Förra torsdagen lagade vi den här grymt goda fläskfilénmedtillhörande sås och klyftpotatis. Linda sedan fläskfilenmedbacon och stek den hel i en stekpanna en minut på var sida för att få lite färg
Ta ut formen ur ugnen och häll sen över purjokrämen runt fläskfilen. Börja med att fräs fläskfilenmedlite olja eller margarin så att porerna täpps igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.