Saften blev verkligen läskande god och flädervinäger är en riktigt spännande och god smaksättare i exempelvis salladsdressing eller någon god majonäs eller sås
/ 2 nävar späda blad / 100g räkor med skal / 0,5 avocado / 1-2 msk granatäpplekärnor / 1 näve groddar / 1 dl edamamebönor / 2 msk finhackad rödlök / 1 msk kallpressad nötolja, t ex valnöt / 1 msk kallpressad olivolja / 2 tsk flädervinäger /Dressa de gröna bladen i olja och vinäger, blanda i finhackad lök, tärnad avocado, groddar, edamame (i vissa butiker kan man köpa skalade bönor i frysdisken, i andra ligger de i sina skidor, men måttet här syftar till skalade bönor) och strö över räkorna. / 2 tsk flädervinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.