4 580 g räkor i lake 4 port tagliatelle 1 röd paprika 1/2 purjolök 2 tomater 1/2 g saffran 1 msk smör eller margarin 2 vitlöksklyftor 2 tsk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 1 dl spad från räkorna salt och peppar 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 900 g fast potatis 1 zucchini 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 msk smör eller margarin 1/2 g saffran 1 msk tomatpuré 1 fiskbuljongtärning 2 dl vispgrädde 1 msk majsstärkelse salt och peppar 300 g frysta skalade räkor 250 g körsbärstomater 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Tillsätt grädde, saffran, salt och eventuellt lite peppar och låt allt puttra i ca 5-10 minuter. 0,5 g saffran. 350-400 g bavette eller annan lång pasta 400 g kräftstjärtar i lake 3 dl grädde 0,5 g saffran 150 g haricots verts, små, tunna och färska 1 dl färska sockerärtor 2 färska gula lökar 1 vitlöksklyfta 1 färsk röd spansk peppar, chili olivolja salt och ev
I med saffran och rör runt. 0,5 g saffran. 2 morötter 6-8 potatisar smör, till stekning 0,5 g saffran 200 ml fiskfond 200 ml hummerfond 5 dl vitt vin 5 dl vispgrädde 2 teskedar salt 2 teskedar peppar 250 g räkor, handskalade i lake 250 g kräftstjärtar 500 g blåmusslor 250 g lax 1 purjolök, den vita delen, hackad