Fiskpaté med romsås och sparris
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g skalade räkor
  • 30 st
  • 400 g laxfilé
  • 300 g torskfilé
  • 1 dl gräslök
  • fint skuren
  • ½ knippe dill
  • finhackad
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 tsk salt
  • Mald vitpeppar
  • 10 droppar tabasco
  • 1-2 tsk dijonsenap
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk rapsolja till formen
  •  
  • Romsås
  • 50 g löjrom
  • 2 msk finhackad gul lök
  • ½ dl fint skuren gräslök
  • 1 msk majonnäs
  • 1½ dl crème fraiche
  •  
  • Servering
  • Rucola
  • Eventuellt färska örter
  • 1 knippe sparris
  • Citronklyftor
  • Rostat bröd
  • Eventuellt nykokt färskpotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.