Fiskpaté med räkor
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fiskfärs av färsk lax och kolja
  • 2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar, nymald
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1/2 citron, rivet skal
  • 2 msk hummerfond, konc.
  • 2 msk majsstärkelse
  • 5 ägg
  • 4 dl crème fraiche
  • 1/2 dl dill och persilja, hackad
  • 200 g räkor, skalad vikt
  •  
  • Dekoration
  • 200 g räkor, skalad vikt
  • dill
  • machésallat
  • rädisor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.