Passade på att köpa fiskfilé över diskigår när de sålde koljafilébilligt. Ibrist på tid, eller vad jag nu ska skylla på, så blev det en hollandaisesås gjord på pulver till, men vill man kan man ju naturligtvis göra sin egen hollandaiseås
Tinatorskbitarna, salta och peppra dem runtom och lägg över i en ugnssäker smörad form. Blanda grädde, senap, ost, skinka och gräslök och häll blandningen över fisken
¾ dl arborio- eller carnaroliris. ½ dl vittvin. ½ dl riven parmesanost. dill. Ingredienser 10 g torkad karljohanssvamp, ca 1 dl. 1 tsk raps- eller olivolja. 1 finhackad schalottenlök. 300 g vitfiskfilé, tex torsk eller kolja
Tinafiskfilén om fryst används. Hetta upp en klick smör i en kastrull. Lägg fiskfiléni en ugnsform. Stek löken i smöret på medelvärme så att löken blir mjuk och genomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.