Dela meddillsås. KatarinaIvarsson. 25min. koka fiskbullarnai buljongen+vattnet i ca 5 mintillsätt mjölk+gräddenred av medmaizenan utrört ilitevattentillsättdillsmaka av med salt och vitpeppar. ca 5 mintillsätt mjölk+gräddenred av medmaizenan utrört ilitevattentillsättdillsmaka av med salt och vitpeppar
Den blivandefinalisten Tommy Myllymäki segrade i såsduellen medsin sötsura dillsås. Utom sött och surt och buljong finns det nog inte några likhetermed storkockarnas såser
Gör små fiskbullar av smeten och stek dem på låg värme. Finhacka löken och fräs den snabbt. Lägg det samt övrigaingredienseri en mixer och mixaihop det snabbt
Häll upp oljan i en liten kanna. Mixa ägg, vinäger, senap, salt och peppar i matberedare. Häll ner oljan i en tunn stråle under tidenmaskinen är igång, kör tills det blir en tjock majonnäs
Tillsätt och smaka av såsen med hackad dill, färskpressad citron och salt. Smörj en ugnsform med smör. Dillsåsen är klar att användas som varm sås tillfisk
buljong från fiskbullarna. Kokt ris blandat med gröna ärtor. Citronklyftor. Servera med. Häll av buljongen från fiskbullarna och häll den i en kastrull
Grovriv löken och tillsätt den tillsammansmedhavregrynsblandningen, salt och peppar. Rör ner grädde och hackad oregano och smaka av med salt och peppar
Köper min på Hemköp men misstänkerIca's har samma innehållmed annan etikett. Fish cakes, fiskbullar, thaiSneglade på Donald Skehans recept och gjorde liteändringar, lade tillpotatismjöl för fastheten och hoppade en hel röd chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.