Fiskbullar600 g torskfilé, eller sejfilé 1 gul lök 1 ägg ca 2 dl vispgrädde 2 msk dill, finhackad 2 fiskbuljongtärningar rapsolja, till stekning salt peppar
1 Dillsås2
msk smör, till stekning 2 msk vetemjöl 4 dl buljong från fiskbullskoket 1 dl vispgrädde 2 msk dill, finhackad salt peppar
1 Till
servering4 port kokt potatis citron, klyftor
Dela med dillsås. KatarinaIvarsson. 25min. koka fiskbullarnai buljongen+vattnet i ca 5 mintillsätt mjölk+gräddenred av med maizenan utrört ilitevattentillsättdillsmaka av med salt och vitpeppar. ca 5 mintillsätt mjölk+gräddenred av med maizenan utrört ilitevattentillsättdillsmaka av med salt och vitpeppar
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Idag har jag varit på hos tandläkaren med barnen. Till på köpet fick jag uppmaningar om att inte ge henne äppeljuice och jag kände mig som en dålig mamma (för äppeljuicen alltså, inte för att hon skrek
Cookies bars and other stuff,. Recipes. Philadelphia ost,. Har du som jag intealltid gott om tid och blir det stressigt att hinna med allt innan gästerna kommer
litecitronsaft. grovhackad dill. Skär torskfiléernatillportionsbitar och lägg ned dem i formen. Vispaihop vatten, vin, fond och citronsafti en kastrull
Denna pajdeg gjorde jag även glutenfri så Anders kunde äta. Fina färger på denna paj. Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blanda sedan i tacokrydda och tacosås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.