Fiskbiffar med hummersås
Mat och smak
Mat och smak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Skalet av en hummer
  • 1 morot 30g rotselleri
  • 1 gul lök
  • 1 msk tomatpuré
  • 2-3 msk rapsolja
  • 5 vitpepparkorn 2,5 dl vitt vin
  • 5 dl vatten
  • 0,5 tärningar fiskbuljong
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 små ägg
  • 2 msk potatismjöl
  • 2 msk ströbröd
  • 500 g fisk, som färs om du inte kan mala själv (hade 200g torsk och 300g lax)
  • 1 tsk salt, vitpeppar
  • Smör till stekning
  • 2 dl crème fraiche
  • 3-4 msk väl inkokt hummerfond
  • 2 msk Ejderns drott kaviar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.