Skölj och torka fisken. Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt. Tillagas i ugn ca 15-20 minuter (medan potatisen kokar). Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen 1215 minuter. ca 800 g Fiskfiléer (gös
Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Vi åt en väldigt god fiskrätt häromdagen som jag måste tipsa om. Vi är ganska dåliga på att äta fisk här hemma så när man hittar ett recept som alla gillar får man verkligen lägga det på minnet
Till middag idag lagade jag lite fisk i ugnen som jag serverade tillsammans med stekt blomkålsris. Vi är lite dåliga på att äta fisk så jag har lovat att nu försöka bjuda på det minst en gång i vekcan
Enligt LCHF man ska undvika spannmålsprodukter och vad gör man om man gillar stek panerad fisk. Ja, man använder malda hasselnötter att panera i vilken fisk som helst
Bara att röra ihop och ställa in i ugnen och under tiden kan man passa på att diska. Sätt in i ugnen ca 25 minuter eller tills fisken har fått fin färg
Salta och peppra fisken. Dela fiskfilén i 2 bitar och lägg dem i två smorda ugnssäkra formar. Bred blandningen över fisken och stek fisken mitt i ugnen i ca 10 minuter. 300 g fiskfilé. 5 msk smör-rapsolja
Typiskt bra mitt-i-veckan-mat med liten insats. Vi äter för lite fisk. Lax med grönt parmesantäcke. Egentligen har jag inget att skylla på för barnen äter all fisk som jag ställer fram på bordet
Skölj och dela purjolöken. Skala morötterna. Snoppa av sockerärtorna. Skär ned grönsakerna i mindre bitar. Blanchera (grönsakerna kokas snabbt i lättsaltat vatten i ca 1 min) grönsakerna i lättsaltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.