Dags för påsk och dags för sill. Här kommer ett enkelt grundrecept på vanlig hederlig inlagd sill. Som ni kanske förstått vid det här laget så gillar jag klassikerna bäst, så på mitt sillbord står inlagd sill, fransk löksill, senapssill och matjes
Jag gillar det mesta på julbordet men det blir liksom ingen riktig jul. utan min pappas löksill. Gul lök, röd lök och så en massa purjo – på en riktig skånsk kavring är
Inlagda sillar som finns i butik innehåller en hel del socker. Det är oftast lite klurigt för oss diabetiker, speciellt om man älskar denna lilla fisk i burk
Det finns så många goda sillar i olika smaker. Här kommer recept på en helt vanlig löksill. 1 burk urvattnade sillfiléer (420 g)1 rödlök2 lagerblad 6-7 kryddpepparkorn3-4 bitar morrötterLag
Koka upp ättika, socker och vatten under omrörning och kyl ner lagen till kylskåpskall. Skala och dela röd och gul lök på mitten och skär löken i tunna skivor
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
God kväll. Hoppas ni fått en fin start på veckan. Första arbetsdagen efter semestern avklarad för mig. Mycket som ska ordnas med innan alla elever kommer nästa måndag
Vilken är er favoritfisk. Jag älskar lax och det är den fisk vi äter oftast. Ibland, men väldigt sällan, varierar vi oss och då är det oftast torsk vi äter
Så underbart, vi har inga planer i kväll utan vi ska bara vara hemma. Efter gårdagens långdragna möte och minimalt med minuter hemma är detta precis vad jag längtat efter