Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Faktum är att fisk är mat som nästan lagar sig själv. Att laga riktigt god fisk är inte alls svårt. Sätt ugnen på 200 grader och lägg fisken i en ugnsfast form. Lägg “hacket” över fisken och häll över 3 dl grädde. Låt fisken “laga sig själv” i ugnen i 25 minuter
Söndagssteken blev söndagsfisk. Nu har jag ju fördelen med att ha en dansk här hemma som genast kunde meddela om det verkligen smakade som dansk remoulade eller inte
Vem säger att man måste ha "matiga/salta" saker som, ost, skinka, grönsaker, ägg på macka. Söta pålägg kan vara minst lika goda, dock är inte alla söta pålägg goda
Pressa ur vätskan som bildats. Källa. E-BPortioner. 4Ingredienser. En stor eller två mindre zucchini3 schalotten lökar2 dl vispgrädde2 msk philiadelphia ost2 tsk sambal oeleksmörsvartpeppar saltGör så här
Lägg ut äggskivorna och tomaten i ett fraktalmönster som får dig att förstå att vi alla är en del av ett globalt medvetande, och att det varken finns någon början eller slut
Vardagsmat när den är som B Ä S T . Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.