Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick tillfiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra tillfiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Att laga riktigt god fisk är inte alls svårt. Faktum är att fisk är mat som nästan lagar sig själv. Sätt ugnen på 200 grader och lägg fisken i en ugnsfast form. Lägg “hacket” över fisken och häll över 3 dl grädde. Låt fisken “laga sig själv” i ugnen i 25 minuter
) men det var så vi började kalla den och så fick det bli det namnet helt enkelt. Denna kycklingrätt blir också vårt bidrag på temat ingefära till ”Månadens middagstips” hos Birgitta och hennes trevliga mat- och bakblogg ”Min lilla kokvrå”
Dock är det så att många av de röror som du kan köpa färdiga innehåller komjölksprodukter och för den delen också en massa onödiga tillsatsämnensomvåra kroppar helst klarar sig utan
Vardagsmat när den är som B Ä S T . Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.